19 maj 2018
16:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: Sollentuna FK 15 - IF Brommapojkarna 3

På ett stekhett Kärrdals BP tog vi tag i taktpinnen direkt. Hög press och många vunna bollar på mitten gjorde att mycket av spelet förlades på deras planhalva. Redan i 5:e minuten har vi ett fint anfall där Ture till slut spelar fram John som snyggt sätter dit 1-0. Sollentuna lyfter upp spelet och i 16:e minuten gör de 1-1. Det är nu en jämn match och båda lagen skapar chanser. Vår går tyvärr mest utanför med Simon i vårt mål rusar ut och gör några brytningar.
I andra halvlek fortsätter vi spela fin fotboll. Backarna står upp fantastiskt bra och mittfältare och forwards jobbar hårt både framåt och bakåt. Vi kommer fint fram flera gånger på framförallt vänsterkanten där Johan upprepade gånger hittar Malle i djupet men tyvärr lyckas vi inte komma till riktigt farliga avslut. Mitt i halvleken rundar Johan försvaret på vänsterkanten och spelar snyggt snett bakåt till Adam men avslutet tar tyvärr i ryggen på en försvarare. Där var det nära 2-1. Strax därefter gör Sollentuna en liknande löpning på deras högerkant. Simon gör en fin räddning men returen kan de rulla in i tomt mål. Vi ger inte upp och skapar några chanser till men inget som går i mål. Tyvärr blir det ytterligare en snöplig förlust….

Som helhet vår bästa match idag där alla gör en mycket bra arbetsinsats och där passningsspelet var bättre än tidigare. Vi får ta med oss det fina spelet till nästa helgs ”derby” mot BP4.